EL CAR

Dezvoltăm relații de parteneriat pe termen lung atât cu clienții noștri cât și cu furnizorii tradiționali, astfel încât să putem oferi pe piață produse competitive cu prețuri corecte, la standarde europene de înaltă calitate.

Compania noastră dispune de un laborator pentru testări distructive, echipamente de ridicat și examinări nedistructive NDT Non Destructive Testing pentru componente ale sistemelor de ridicare.

VIZIUNE

Vrem ca toți cei care interacționează cu firma noastră să simtă ca fac parte dintr-o echipă, beneficiind de respect și empatie.

MISIUNE

Avem produse de calitate, și creștem profitabil, prin modernizare și experiență antreprenorială.

ORIGINALITATE

Investim permanent creând noi tendințe și contribuind la creșterea pieței, a clienților și a categoriilor de produse.

VALORI

Ne diferențiem prin faptul ca oferim soluții nu numai produse, iar produsele pe care le oferim sunt corect selectate pentru fiecare cerere.

ACREDITĂRILE NOASTRE

DATE COMPANIE

Sediul Principal Bistrița

DN 17 nr. 256

Cluj

PUNCT DE LUCRU

Ploiesti

PUNCT DE LUCRU
SUS

Stimate colaborator,

Va informam ca adresa marketing@elcar.ro, nu este adresa oficiala a companiei, nu ne apartine și este folosita in mod fraudulos de persoane sau servere necunoscute care raspandesc virusi informatici.

Compania EL CAR a facut toate demersurile necesare pentru stoparea acestor email-uri si a sesizat institutiile competente.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa EL CAR

preloader